English Werken bij AdResults
google search adverteren

im体育登陆网址

Search engine advertising (SEA): het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Met SEA scoor je hoger in de zoekresultaten; je producten en advertenties komen automatisch bovenaan de organische resultaten te staan en je producten zijn zichtbaar in Google Shopping / andere Comparison Shopping Services (CSS). Dit leidt vrijwel direct tot meer webverkeer, meer conversies en daardoor al snel tot een verhoogde omzet. Wie het over online marketing heeft, bedoelt in veel gevallen dan ook SEA!

AdResults helpt jouw bedrijf graag met het opzetten en beheren en winstgevende SEA-campagnes, waarbij we onze uitgebreide expertise continu voor je blijven inzetten om de optimale resultaten te behalen. Zonder arrogantie, maar met trots, kunnen we zeggen dat je bij ons als beste online marketing bureau van 2020 (bron: Emerce 100) zeker aan het juiste adres bent.

 

Waarom SEA bij AdResults?

Dat je als bedrijf vrijwel niet zonder SEA kunt, staat als een paal boven water. Daarbij kunnen we je wel vertellen dat AdResults een van de beste online marketing bureaus is, maar hoe ziet dat er dan uit? Als jij je SEA aan AdResults uitbesteedt, hebben onze online marketing consultants je het volgende te bieden:

  • Advies en strategie afgestemd op jouw organisatiedoelen
  • Ervaren en gecertificeerde Google Ads- én Bing-experts
  • Aansturing van campagnes op basis van performance (ROI), omzet (ROAS), of absolute marge (ERS)
  • Optimalisatie van je Google Shopping-campagnes
  • Constant vernieuwde kennis van en ervaring met de nieuwste ontwikkelingen op de markt

Bovendien zijn wij Premier Google Partner én Premium CSS Partner, zodat wij altijd een stapje voor hebben op de concurrentie!

De werkwijze van AdResults

Het is ons doel om altijd de beste resultaten uit de SEA-campagnes van onze klanten te halen. Hiertoe sturen we bij producten in de vorm van Google Ads aan op performance, terwijl we ons bij branding hoofdzakelijk richten op KPI’s als bereik, vertoningen en zichtbaarheid. Voor aankoopgerichte campagnes maken we daarbij gebruik van ROI, ROAS of ERS, zodat we altijd een duidelijk beeld hebben van de kosten-omzetverhouding van een campagne. Zo besteden we budget altijd in lijn met je doelstellingen en kunnen we geïnformeerde beslissingen maken over het verder bijsturen en optimaliseren van je advertentiecampagnes.

In zoekcampagnes brengen we altijd een duidelijke structuur aan, zodat je altijd vindbaar bent op je bedrijfsnaam, je producten én de merken die je verkoopt. Ook het optimaal benutten van nieuwe ontwikkelingen zoals Machine Learning en Smart Bidding is voor ons vanzelfsprekend. Om hierin de beste strategie in lijn met jouw bedrijfsdoelstellingen te vinden, voeren we continu testen uit. Daarbij maken we gebruik van een unieke Google Shopping-opzet die we hebben gecreëerd op basis van onze jarenlange ervaring.

Zoals je ziet, zijn een goede strategie én structuur dus van groot belang. Daar helpen we je graag bij. Vraag een gratis audit aan , en kom erachter wat AdResults echt voor jouw bedrijf kan doen!

Aansturing online marketing
online marketing strategie

Ga voor de beste online marketing strategie

AdResults gaat altijd voor de beste online marketing strategie . We zijn ons er sterk van bewust dat Google continu in ontwikkeling is, dus daar spelen we direct op in! Zodra we een ontwikkeling signaleren, slaan we aan het testen om te bepalen hoe geschikt ze zijn voor het optimaliseren van de campagnes van onze klanten. Hiervoor passen we niet alleen hun Google Ads-campagnes aan, maar ook alle andere kanalen: Google Shopping , display , social media , marketplaces en SEO . We gaan gronding te werk, en dat zie je terug in onze resultaten. 

 

Besteed jouw SEA uit aan AdResults

Wil je weten wat AdResults in de praktijk voor je kan betekenen als het aankomt op SEA of online marketing in het algemeen? Vraag dan een vrijblijvende gratis audit bij ons aan, en dan nemen we jouw huidige campagnestructuur graag voor je onder de loep om de beste strategie voor je te bepalen.

‘Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.’

Erwin Boers
Mede-eigenaar
Bekijk hier de case

友情链: im体育官方入口,im体育app官方入口 安卓版下载 | im体育线上登录_im体育官网版网址下载 | im新体育首页~IM体育最新免费版下载 | IM体育综合官方网站|im体育最新版下载安装 安卓版 | im体育赛事比分app,im体育app登录平台 安卓版下载 | im体育苹果下载软件 _ im体育平台官方网站 APP v5.1.23 | IM体育在线平台-im体育官im体育官网 苹果版 |