English Werken bij AdResults

Online succesvol zijn en blijven vraagt om de juiste strategie. AdResults helpt je bedrijf groeien in omzet en leads. Met alle beschikbare online marketing kanalen (o.a. Google ads, Marketplaces, en social media) is het essentieel om eerst te analyseren welke strategie het beste bij jouw bedrijf past, zodat je je budget optimaal kunt besteden. Daarna is het vormen van een goede online marketing strategie belangrijk, het op de juiste manier opzetten en uitvoeren daarvan nóg belangrijker. AdResults staat bedrijven bij in alle stappen van dit proces.

Als je in aanmerking komt voor onze gratis audit , starten we met een accountanalyse. Aan de hand van de huidige doelstellingen van jouw brand of webshop brengen we de eerste verbeter- en actiepunten in kaart. Belangrijke punten die we bij AdResults graag aanpakken.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is gebouwd rondom onze gespecialiseerde teams voor SEA, SEO, Social media en Marketplaces. Al onze werknemers nemen de tijd om nieuwe features te onderzoeken en het effect van tools te meten. Het volgen van marktontwikkelingen en het implementeren van de feedback van klanten is voor ons zeer belangrijk, aangezien wij zo altijd bovenop de nieuwste en beste strategieën zitten. Met onze kritische blik en onze kennis weten we dat we de juiste beslissingen maken en zo het maximale uit jouw campagnes halen. Doordat wij al onze online marketing diensten uitgebreid blijven testen en pionieren, zijn wij de beste in ons vakgebied als het aankomt op e-commerce, retailers en brands.

 

site speed
online marketing strategie

 

De AdResults-strategie: stap voor stap

Hoewel we onze werkwijze wel met je hebben gedeeld op het meest algemene niveau, vraag je je mogelijk af hoe onze strategie er nu echt in de praktijk uitziet. Natuurlijk is dit afhankelijk van de dienst(en) die je afneemt, maar in de breedste zin hanteren we het volgende stappenplan:

1. Strategie

Voor het bepalen van de juiste strategie duiken we volledig in jouw markt. Hoe ziet deze eruit, wat doet jouw concurrentie, welke online marketing kanalen heb je tot je beschikking? Natuurlijk analyseren we daarnaast ook jouw bedrijf. Wat is de huidige strategie, wat zijn de huidige doelstellingen, wat zijn jullie kernwaarden en wat is jullie ambitie? Aan de hand van deze kritische vragen, waar we tot in de puntjes op in gaan, stellen we een strategisch advies op. Deze bevindingen bespreken we vervolgens samen om tot concrete doelstellingen, KPI’s en de juiste kanalen te komen.

2. Data-analyse

Bij data-analyse evalueren en onderzoeken we de huidige staat van je bedrijf. Op basis van de bestaande accounts en campagnes kijken we bijvoorbeeld hoeveel data er beschikbaar is en wat de mogelijkheden en verbeterpunten zijn. Daarna bepalen we of er nieuwe accounts moeten worden opgezet of alleen geherstructureerd. Door het grondig analyseren van de bestaande data, lossen wij problemen direct op en voorkomen we dat deze in de toekomst nog een rol spelen. Ons doel: het vergroten van de winstgevendheid.

3. Inrichting & set-up

In deze fase gaat AdResults voor jouw bedrijf de digitale marketing kanalen opzetten en inrichten. Hiervoor maken we de benodigde accounts aan of herstructureren we deze. Met de juiste set-up creëren we een solide fundament. Onze campagnestructuur levert op termijn betere resultaten op: lagere kosten per klik (CPC), meer conversies en meer inzicht in jouw doelgroep. De set-up en inrichting vormen hiermee een essentieel onderdeel van het optimaliseren van accounts.

Aansturing online marketing
marketing presentatie

4. Optimalisatie

Op basis van bestaande data blijven de consultants van AdResults de statistieken van jouw bedrijf en campagnes analyseren. Voldoen de campagnes aan de huidige richtlijnen, op welke vlakken kunnen we optimaliseren en op welke manier halen we het hoogste rendement? Bijsturen is ontzettend belangrijk binnen online marketing, dus zitten we hier dagelijks bovenop.

5. Resultaten

Deze stap is waar AdResults natuurlijk voor staat: resultaten! Maandelijks maken onze consultants via Google Data Studio een rapportage op maat. Deze statistieken geven antwoord op vragen als: welke doelen hebben we behaald, waarop moeten we bijsturen en is de gekozen strategie nog steeds de juiste? Dit zijn belangrijke vragen die ons in onze aanpak weer terugleiden naar stap 1: strategie! Dankzij deze oneindige cirkel volgen we altijd de juiste online marketing strategie en blijven we altijd meebewegen met de markt.

Een goede online marketing strategie is nooit af:

Om succesvol te blijven, zul je altijd moeten bijsturen. Dat is waar de expertise van AdResults goed van pas komt. Wij bewaken de resultaten voor je en optimaliseren je campagnes, zodat jij je tijd kunt besteden aan bedrijfszaken die voor jou van belang zijn. Zo helpen wij jou om altijd het maximale uit je online marketing te halen. Met een markt die continu verandert, bewegen wij bij AdResults mee.

Websitestructuur is één van de belangrijkste SEO-elementen die jouw rankings een boost geven. Vraag nu een gratis audit aan en kies voor SEO bij AdResults.

Robert Slijm
CEO & Co-founder
Neem contact op

友情链: im体育官方入口,im体育app官方入口 安卓版下载 | im体育线上登录_im体育官网版网址下载 | im新体育首页~IM体育最新免费版下载 | IM体育综合官方网站|im体育最新版下载安装 安卓版 | im体育赛事比分app,im体育app登录平台 安卓版下载 | im体育苹果下载软件 _ im体育平台官方网站 APP v5.1.23 | IM体育在线平台-im体育官im体育官网 苹果版 |