English Werken bij AdResults

Tot €2500 subsidie via Mijn Digitale Zaak:

Speciaal voor ondernemers in de retail is een programma ontwikkeld om te helpen bij de digitalisering. Met dit programma kun je een subsidie aanvragen die is bedoeld voor het aanschaffen van digitale technologie of het inwinnen van advies. AdResults is officieel digitaliseringspartner van Mijn Digitale Zaak en kan jouw onderneming hierin ondersteunen. Indien je voldoet aan de voorwaarden kun je 50% subsidie krijgen op je uitgaven. Het subsidiebedrag betreft een maximum van € 2500, waarvan maximaal € 500 voor advies.

Bij AdResults zijn er veel mogelijkheden om jouw bedrijf (verder) te helpen met de digitalisering. Denk aan:

Met de subsidie kun je bij een nieuwe dienstverlening al flink besparen op de kosten van de eerste maand(en). Een uitgelezen kans om de knoop door te hakken!

digitale zaak online marketing

Voor wie is de subsidie?

Bedrijven moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de subsidie:

  • Zij moeten over het laatste afgesloten boekjaar 2 tot 50 werknemers in dienst hebben gehad.
  • Hun jaaromzet mag maximaal € 10 miljoen bedragen.

Er is een totaal subsidiebedrag van € 1.700.000 te verdelen en je kunt je aanvraag indienen tot 30 november 2022.
Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Dus wacht niet te lang met de aanvraag.

Lees hier meer over de subsidievoorwaarden .

Binnen 20 minuten een passend advies:

Mijn Digitale Zaak heeft een routekaart ontwikkeld om jouw bedrijf te voorzien van een onafhankelijk en persoonlijk advies. Je start met de digitaliseringsscan en aan de hand van een aantal vragen ontvang je binnen 20 minuten een overzicht met digitale mogelijkheden die voor jouw bedrijf zouden kunnen lonen.

Krijg je advies voor bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie (SEO), Zoekmachine adverteren (SEA), verkoop via social media of adverteren op platformen ? Dan ben je bij AdResults aan het juiste adres.
Met dit advies maken we voor jouw retailonderneming graag een voorstel, welke je nodig hebt voor je subsidieaanvraag. Deze dien je vervolgens in bij de RVO. Je kunt meerdere offertes indienen tot het maximale bedrag is bereikt. Op basis van je offertes krijg je binnen 8 weken bericht en een voorschot op de kosten toegekend.

Wil je meer informatie? Lees hier meer over de voorwaarden en het regelen van de subsidieaanvraag.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag nu een gratis audit aan voor een account analyse. Al overtuigd van onze kennis en expertise? Neem gelijk contact met ons op.

‘Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.’

Erwin Boers
Mede-eigenaar
Bekijk hier de case
overleg online marketing Adverteren op Bol marketing presentatie

友情链: im体育官方入口,im体育app官方入口 安卓版下载 | im体育线上登录_im体育官网版网址下载 | im新体育首页~IM体育最新免费版下载 | IM体育综合官方网站|im体育最新版下载安装 安卓版 | im体育赛事比分app,im体育app登录平台 安卓版下载 | im体育苹果下载软件 _ im体育平台官方网站 APP v5.1.23 | IM体育在线平台-im体育官im体育官网 苹果版 |