English Werken bij AdResults

Lees referenties van onze klanten over AdResults. In de 10 jaar dat AdResults bestaat, helpen we steeds meer klanten hun online groeiambities te realiseren. We werken graag aan een langetermijnsamenwerking en alles draait om tevreden en enthousiaste klanten: daar worden wij ook enthousiast van! Lees hieronder referenties van klanten of bekijk de klantcases waarin we in gaan op de invulling van de samenwerking en de behaalde resultaten.

‘Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.’

Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten.

Wij werken nu al behoorlijk wat jaren in de wereld van de e-commerce en wij hebben nog vaak het gevoel dat niet alle marketing partijen voldoende kennis in huis hebben. Daarbij wordt er altijd veel beloofd en weinig nagekomen.

Dit is bij AdResults niet het geval. Zij denken proactief met je mee en zijn al bezig om een probleem op te lossen voordat je het zelf hebt geconstateerd. Het is een professionele partij die altijd bereikbaar is en waarbij de consultants streven naar het beste resultaat.

Samengevat een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.

Erwin Boers – Mede-eigenaar

Bekijk deze case

‘Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.’

Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Met niet aflatende energie worden er voortdurend verbeteringen aangedragen en aangebracht. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.

Peter-Jan Broeders – Directeur Azalp Voordeelshops

Bekijk deze case

‘Ze stoppen niet bij een standaard advies maar denken met je mee om er meer uit te halen. Ik wou dat ik ze eerder was tegengekomen!’

Top werk van AdResults!
Wij zijn recent overgegaan naar een geheel nieuwe webshop welke we zonder AdResults nooit zo goed hadden neer kunnen zetten. Na al met vele online marketeers samengewerkt te hebben heb ik eindelijk een goede gevonden. Duidelijk en snel advies, ze staan direct voor je klaar. Ze stoppen niet bij een standaard advies maar denken met je mee om er meer uit te halen. Ik wou dat ik ze eerder was tegengekomen!

 Remco Broekhuis – Eigenaar

 

Bekijk deze case

‘De samenwerking met AdResults ervaren wij als zeer prettig. De lijnen zijn kort, de response op email is snel, informatie is to the point, deskundig en relevant.’

De samenwerking met AdResults ervaren wij als zeer prettig. Wij krijgen ondersteuning op gebied van SEA en SEO. De lijnen zijn kort, de response op email is snel, informatie is to the point, deskundig en relevant. AdResults heeft ons geholpen te dealen met complexe beleidsissues inzake het Google Adwords Beleid en is gekomen met custom build oplossingen om deze beleidsissues voor De Online Drogist aan te pakken. Naast deze SEA ondersteuning is AdResults gekomen met een compleet advies voor aanpassingen aan de structuur van onze website. Mede door de samenwerking met AdResults is de omzet van De Online Drogist sterk gegroeid in de afgelopen periode. Het contact met de consultants van AdResults is zeer plezierig en er is altijd tijd om te praten over andere ontwikkelingen in E-commerce, naast SEA of SEO. Wij raden de diensten van AdResults ten zeerste aan.

Jordi Esser – Online Marketeer

Bekijk deze case

De laatste ontwikkelingen van de online marketing platforms worden door AdResults nauw gevolgd en wij worden goed op de hoogte gesteld bij trends die voor ons interessant kunnen zijn.

Wij werken nu een tijd met AdResults samen voor onze SEA en Social Advertising en wij zijn heel positief! AdResults is een gedreven en gespecialiseerde partij. De specialisten zijn flexibel in hun werkwijze en hebben zich goed aan kunnen passen aan onze doelstellingen, waarbij zij ook proactief meedenken om de resultaten te verbeteren. De laatste ontwikkelingen van de online marketing platforms worden door AdResults nauw gevolgd en wij worden goed op de hoogte gesteld bij trends die voor ons interessant kunnen zijn. Daarnaast signaleren zij nog voordat wij het zelf hebben gezien, mogelijke problemen en opvallendheden, waardoor wij het vertrouwen hebben dat onze campagnes in goede handen zijn.

Roel van den Brand – E-commerce Manager EMEA

Ze helpen je vooruit met een strategie voor de lange termijn die goed aansluit bij de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf.

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met AdResults. In de afgelopen twee jaar is onze samenwerking steeds intensiever geworden en hebben wij hele mooie resultaten bereikt. AdResults helpt ons om onze doelen te behalen en denken erg goed mee met wat wij van ze vragen.

Wij raden AdResults echt aan voor een zeer goede en vooral persoonlijke samenwerking. Ze helpen je vooruit met een strategie voor de lange termijn die goed aansluit bij de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf. AdResults biedt geen one-size fits all oplossing, maar maatwerk en dat is precies wat we nodig hadden.

Annely Greve – Digital marketeer

Wil je ook het maximale uit je online marketing halen? Neem nu contact met ons op en ik maak graag een analyse van jouw account!

Richard Zwaagstra
Marketing en Sales consultant
Neem contact op

友情链: im体育官方入口,im体育app官方入口 安卓版下载 | im体育线上登录_im体育官网版网址下载 | im新体育首页~IM体育最新免费版下载 | IM体育综合官方网站|im体育最新版下载安装 安卓版 | im体育赛事比分app,im体育app登录平台 安卓版下载 | im体育苹果下载软件 _ im体育平台官方网站 APP v5.1.23 | IM体育在线平台-im体育官im体育官网 苹果版 |