English Werken bij AdResults

Met een goedlopende webwinkel, ruim 1200 resellers wereldwijd en een fysieke winkel in de populaire 9 Straatjes in Amsterdam is Pig & Hen bepaald geen kleine speler. Toch staat het armbandenmerk pas aan het begin van haar wereldwijde expansie.

Meer over deze case

Waar de consument bij de traditionele juwelier uitsluitend kan kiezen uit het geboden assortiment, kan de klant bij DiamondsByMe zelf bepalen hoe het sieraad eruit komt te zien. Hiermee speelt eigenaar Remco Broekhuis in op de trend dat consumenten snakken naar items met een persoonlijk tintje.

Meer over deze case

Een online drogisterij oprichten omdat je anders geen elektronische sigaretten meer mag verkopen. Het klinkt omslachtig, maar het bleek een gouden zet. Al binnen enkele jaren mocht DeOnlineDrogist.nl zich marktleider noemen en deze positie heeft het bedrijf nog altijd stevig in handen.

Meer over deze case

Sinds 2008 verkoopt Datona klusbenodigdheden voor de werkplaats en garage. Nog altijd zit het niet stil, want aan een nieuwe website wordt gewerkt en qua marketing is het overgestapt naar AdResults. Medeoprichter en eigenaar Willem Holman vertelt over de keuze en ervaringen van het eerste halfjaar en welke plannen er nog op de agenda staan.

Meer over deze case

Travelbags, de Nederlandse marktleider in koffers en (reis)tassen, weet nog elk jaar te groeien. Tot voorkort deed Travelbags dit geheel op eigen kracht. Begin deze maand sloot het echter een investeringsovereenkomst met RTL. "We willen niet alleen de groei in Nederland en België doorzetten, maar ook uitrollen in omliggende landen", aldus medeoprichter Gerjan Horstra

Meer over deze case

Menig webwinkelier streeft ernaar om een plek te bemachtigen in de Twinkle100. Peter-Jan Broeders en Thomas Deters, oprichters van Azalp, weten niet beter. Al sinds de introductie van de lijst behoren ze tot de grootste retailers van ons land. Zelf staren ze zich niet blind op omzetcijfers. "Zwarte cijfers zijn voor ons nog veel belangrijker. Gelukkig hebben we die ook vanaf de start."

Meer over deze case

Hoewel er al meerdere alternatieven op de markt zijn, heeft ruim 90 procent van de Nederlandse huishoudens een op gas gestookte ketel. Genoeg potentiële afnemers dus voor de aanbieders, maar de concurrentie is ook moordend. Toch groeit CVtotaal al jaren op rij met zo'n 40 procent. "Wij zijn niet bang om mee te bewegen met de veranderingen in de markt", aldus marketing manager Erik Post.

Meer over deze case

Menig bedrijf komt voort uit een gemis of een (uit de hand gelopen) hobby, maar bij Willem en Teun Bontrup, eigenaren van VisDeal en VisDealshop, is dit allerminst het geval. Als geboren ondernemers kijken zij vooral naar de kansen die bepaalde markten met zich meebrengen en hoe ze deze kunnen omzetten in zoveel mogelijk orders. “De omzet verdubbelt nog ieder jaar.”

Meer over deze case

Sinds de oprichting in 1995 is er aardig wat veranderd binnen Body & Fit. Het bedrijf startte met twee fysieke verkooppunten, maar transformeerde in 2007 tot pure online speler. En waar de oorspronkelijke doelgroep bestond uit bodybuilders, richt Body & Fit zich inmiddels op iedereen die zich bezighoudt met een bewuste levensstijl. En met succes. 

Meer over deze case

Agradi ontstond alweer bijna twintig jaar geleden als een postorderbedrijf dat gericht was op veehouders. Nog altijd is die achtergrond merkbaar bij het bedrijf, al heeft het heel wat vernieuwingsslagen doorgevoerd.

Meer over deze case

In amper drie jaar transformeerde Volero van startup met diverse woonartikelen tot internationaal vloerkledenspecialist. Met een omzet van meerdere tonnen per maand stevent het bovendien af op een mooie plek in de Twinkle200. En dit is niet de enige doelstelling. "We hopen dit jaar de mijlpaal van tien miljoen euro te bereiken."

Meer over deze case

友情链: im体育官方入口,im体育app官方入口 安卓版下载 | im体育线上登录_im体育官网版网址下载 | im新体育首页~IM体育最新免费版下载 | IM体育综合官方网站|im体育最新版下载安装 安卓版 | im体育赛事比分app,im体育app登录平台 安卓版下载 | im体育苹果下载软件 _ im体育平台官方网站 APP v5.1.23 | IM体育在线平台-im体育官im体育官网 苹果版 |