English Werken bij AdResults

Google Premier Partner

Onze deskundige consultants en de goede prestaties die wij met onze Google Ads accounts beheren, hebben er voor gezorgd dat wij Google Premier Partner mogen zijn.
In 2022 behoort AdResults tot de beste 3% van alle Google Partners.

Microsoft Advertising Select Agency Partner

AdResults is Microsoft Advertising Select Agency Partner. Microsoft Advertising partners zijn de beste digital marketing bureaus van Nederland. Het partnership bevestigt de goede samenwerking tussen Microsoft en AdResults.

Top 250

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet aan het begin van de meetperiode. Deze bedrijven realiseerden in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2016 – 2019 een gemiddelde groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Meta Business Partner

AdResults is erkend Meta Business partner. Deze accreditatie wordt toegekend aan bureaus die bewezen expertise tonen in alle aspecten van campagne management. Profiteer hiermee van grote zichtbaarheid op Facebook en Instagram.

Technology fast 500

Wij mochten de prestigieuze Technology Fast 500 award in ontvangst nemen. Een prijs voor de snelstgroeiende 500 bedrijven in de tech-sector.

Technology fast 50

De 50 snelst groeiende tech bedrijven (omzet) kunnen kans maken op de Technology Fast 50. Het opvolgende jaar zijn wij geselecteerd voor de Fast 500!

Microsoft Sustainable badge

De samenwerking tussen AdResults en Microsoft gaat verder dan alleen advertising. Microsoft zet zich in voor duurzaamheid en AdResults doet hier graag aan mee. In Microsoft’s Get to Green campagne zijn 100 bomen geplaatst namens AdResults om de wereld een klein beetje groener te maken.

Google css

Google CSS toont jouw producten in Google Shopping. Wij zijn Premium Google CSS Partner.

Gold partner channable

Channable Gold Partner

Channable heeft een tool ontwikkeld waarmee webshop eigenaren en marketeers hun online marketingactiviteiten kunnen managen. Wij zijn Gold Partner van Channable.

FD Gazellen 2020

In 2020 kregen wij voor het vijfde jaar op rij de FD Gazellen award. Een mooie beloning voor hard werk en een constante groei.

Fast growth

De Fast Growth Icons is een invitation-only netwerk van snelgroeiende bedrijven. Het doel is uitwisselen van kennis en elkaar inspireren.

Meta Certified Media Buying Professional

Meta Media buying Professional Certificatie is een accreditatie die Meta toekent aan professionals die volledige kennis hebben en vaardigheden beheersen van adverteren op Facebook en Instagram.

Meta buying professional nederland
Best business Groningen

Emerce E-business 100 2022

De Emerce 100 beoordeelt de beste bedrijven in e-business. AdResults behoort tot één van de beste digital marketingbureaus van Nederland.

Bigshopper Partner

Bigshopper is actief sinds 2007 en is daarmee één van de eerste vergelijkingssites. Bigshopper verkoopt zelf geen producten. Ons doel is om jou als consument te helpen in je zoektocht naar de beste deal. Als consument kun je gratis gebruik maken van Bigshopper.

Bigshopper google CSS partner
marktplaats pro adverteren

Marktplaats Pro Gecertificeerd Bureau

De Admarkt Marktplaats Pro Gecertificeerd Bureau erkenning heeft AdResults gekregen omdat wij aangetoond hebben professionals te zijn in Marktplaats. Wij helpen u graag bij het opzetten en beheren van uw campagnes voor Marktplaats.

AdCalls Gold Partner

AdCalls is een calltracking tool en helpt bij het meten van telefonische conversies. AdResults is Gold Partner van AdCalls.

Leadinfo

Krijg meer en betere leads dan je concurrentie. Begin met het herkennen van je websitebezoekers en laat je salesfunnel groeien.

Bol.com Ambassador

AdResults is gekwalificeerd tot Bol.com Ambassador. We geven optimaal advies en aansturing om jouw verkoopprestaties op Bol.com te verbeteren.

Great place to work groningen

Great Place to Work Certified

AdResults is officieel een Great Place to Work! Een medewerkersonderzoek waar vertrouwen, trots en plezier centraal staat.  Een erkenning van goed werkgeverschap waar we trots op zijn.

Amazon Advertising Partner

AdResults is aangesloten bij het Amazon Advertising Network.  Dit platform biedt verschillende voordelen voor adverteerders en kunnen we onze expertise mee versterken.

Amazon advertising partner nederland

友情链: im体育官方入口,im体育app官方入口 安卓版下载 | im体育线上登录_im体育官网版网址下载 | im新体育首页~IM体育最新免费版下载 | IM体育综合官方网站|im体育最新版下载安装 安卓版 | im体育赛事比分app,im体育app登录平台 安卓版下载 | im体育苹果下载软件 _ im体育平台官方网站 APP v5.1.23 | IM体育在线平台-im体育官im体育官网 苹果版 |